Клуни повози Обама на лодка в езерото Комо

26.06.2019 15:41 | Видян 1690 пъти

Клуни повози Обама на лодка в езерото Комо

Бившият американски президент Барак Обама се отдаде на почивка в компанията на семейството си и звездната двойка Джордж и Амал Клуни.

Семействата излязоха на разходка с моторна лодка във водите на езерото Комо близо до италианското имение на Клуни. Всъщност те са стигнали по вода до благотворителната вечеря на правозащитната фондация на Клуни.

Тя е основана от Амал и Джордж, за да защитава маргинализираните общности, които са станали жертва на нарушаване на човешките права.

Благодарение на международния опит на Амал като адвокат фондацията се занимава с мониторинг на световните правителства, които използват своите законни системи, за да преследват политическите си врагове.

Джордж Клуни бе забелязан да се движи по дока, облечен в сив костюм, а няколко крачки зад него вървеше Барак Обама в тъмен костюм и светлосиня риза.

Половинките им - Амал и Мишел, бяха заедно с тях на лодката. Адвокатката носеше дълга рокля Gucci в оранжево с флорален десен на едри цветя в розово, допълнени от зелени листа, а бившата първа дама бе заложила на бяла блуза и черен панталон.

С тях бе и по-голямата дъщеря на семейство Обама - Малия, което бе облечена в дълга рокля и черни гладиаторски сандали, комбинирани с чантичка в същия цвят.

Джордж Клуни никога не е крил, че е поддръжник на президента Обама и е една от знаменитостите, стояла изключително близо до бившия първи в САЩ.

Снимки вижте ТУК!

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !