Златка съседка с Диляна Попова

25.06.2019 11:09 | Видян 2156 пъти

Златка съседка с Диляна Попова

Новият апартамент на плеймейтката Златка Райкова, с който сама се похвали, е в съседство с имот на Диляна Попова.

Плеймейтката Златка и манекенката са се сдобили със съседни домове в село Иваняне. Диляна призна в социалните мрежи преди няколко месеца, че си е харесала нов дом именно там.

Златка също се похвали, че си купува имот в Иваняне още през 2018 година. Тогава тя все още нямаше връзка с Благой Георгиев. Тъкмо бе приключило участието в предаването Като две капки вода, от което Златка си тръгна по-богата и с един годежен пръстен повече.

В ефир бившият й Георги Валентинов й предложи брак. Именно с него Златка правеше планове да живее в новия си имот, но двамата бързо развалиха годежа. Сега в имота се нанася Благой. Начинът, по който Златка съобщи новината – в рими, предизвика хиляди коментари сред феновете, писа България Днес.

Повечето са на мнение, че мерената реч не е силата на Златка. Оказа се, че това е второто й стихотворение.

Имотът на Райкова струва около 100 000 евро, тя е хвърлила още толкова и за обзавеждане. Интересен е фактът, че имотът не е вписан в имотния регистър като притежание на Златка. Възможно е или сделката все още да не е приключена, или имотът да е на неин роднина. Не липсват и предположения, че Благой и Благовица правят единствено реклама на жилищен комплекс и всъщност нямат никакво намерение да живеят там.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !