Хари и Меган напускат общата фондация на кралското семейство

24.06.2019 13:07 | Видян 1599 пъти

Хари и Меган напускат общата фондация на кралското семейство

Разделението е факт! От двореца Кенсингтън потвърдиха, че принц Хари и Меган Маркъл повече няма да участват в общата фондация, в която бяха заедно с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Това се случва една година след като Меган се присъедини към фондацията.

„Кралската Фондация“ е основана през 2009 г. от принц Хари и принц Уилям. По-късно се присъединяват техните съпруги – Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Целта на фондацията е да подкрепя бъдещи благотворителни проекти на двете семейства.

Вчера беше заседанието на борда на фондацията, където херцогинята и херцогът на Съсекс обявиха, че се оттеглят от постовете си. Слуховете за раздялата между двете семейства се въртяха в медиите от доста време, но официално потвърждение нямаше до четвъртък. „По-късно през годината, фондацията ще премине изцяло в ръцете на херцога и херцогинята на Кеймбридж“.

В съобщението се споменава, че Хари и Меган ще основат своя собствена фондация като ще получат подкрепа от „Кралската фондация“. Все пак двете семейства ще продължат да работят заедно по общи проекти като програмата, която се бори с психичните проблеми „Heads Together“.

Официална причина за раздялата не е спомената, но според кралския хроникьор Емили Андрюс се появил проблем между двете семейства след сватбата на Хари и Меган. „Проблемите бяха доста сериозни между двамата братя и те не си говореха с месеци след венчавката“, споделя източник пред Андрюс.

Слуховете за неразбирателство се засилиха, когато херцогът и херцогинята на Съсекс решиха да се изнесат от двореца Кенсингтън. Засега проблемите между двете семейства са само слухове и те все още се появяват заедно на събития и изглеждат в добри отношения.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !