Кралски фотограф споделя тайната за перфектна снимка

17.06.2019 15:52 | Видян 1232 пъти

Кралски фотограф споделя тайната за перфектна снимка

Според множество издания във Великобритания, Меган Маркъл е доста строга в изискванията си към своите служители. Някои дори я наричат „Трудната Херцогиня“ след като се разбра, че личният ѝ асистент напуска работа само след шест месеца на поста.

Но според фотографа Тим Рук, който пътува с Маркъл и съпруга ѝ принц Хари в Мароко и Северна Ирландия, работата с херцогинята не е толкова трудна. Рук снима кралското семейство повече от 25 години и споделя, че най-важното нещо, което трябва да направиш, за да накараш принцовете и принцесите да се чувстват добре е просто да бъдеш мил с тях и винаги да искаш разрешението им преди да направиш каквато и да е снимка. „Имате много малък времеви диапазон, в който можете да снимате, затова трябва бързо да настроите фокуса си“.

Фотографът споделя, че другото важно нещо е да бъдеш на точното място в точния момент, за да направиш перфектната снимка на кралските семейства. „В предишната си работа, Меган е свикнала да гледа право в обектива. Понякога дори не знаеш дали гледа точно в теб или просто погледът ѝ е насочен в твоята посока. Най-вероятно често гледа някого в тълпата“. Рук признава, че когато снима Херцогинята на Съсекс се опитва да отгатне точното място, където тя ще погледне, за да може да направи снимката.

Въпреки че е бил фотограф на три кралски сватби – тази на Меган и Хари, Уилям и Кейт, и Чарлс и Камила, той споделя, че най-запомнящият се момент за него е друг. „Когато ходихме в Нова Зеландия, едно бебе започна да крещи към принц Хари и той започна да му крещи в отговор. Беше много забавно“. Рук споделя, че благодарение на пътуванията си с кралското семейство, е забелязал колко любов има между двамата. „Не съм виждал толкова любов между кралски особи в цялата си кариера“.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !