Златка показа коремчето

17.06.2019 15:20 | Видян 1957 пъти

Златка показа коремчето

Край на спекулациите. Златка Райкова наистина е бременна. Това доказват нейни нови снимки, на които тя не крие наедрялата си фигура.

Бъдещата майка се е снимала в Тесалоники, по ефирна жълта рокля, сложила ръце около коремчето. Към кадъра тя е написала: „В душата ми е ❤❤❤“.

Благой Георгиев също е споделил няколко снимки от почивката  им в Гърция. На една от тях той позира гордо до Злати, която е по цял бански, отново държейки се за корема.

Много от феновете на двойката не пропуснаха да ги поздравят  в социалната мрежа. „Честито и на двамата. Вие ще сте страхотни родители“, „Страхотна, Златка Райкова. Лека бременност“, „Чакате май детенце“, гласят част от коментарите им.

До момента Райкова и Георгиев криеха щастливата новина, като плеймейтката носеше по-широки дрехи и не качваше много снимки във Facebook и Instagram. Според близки до двамата, Златка очаква момченце.

Бъдещото бебе ще бъде четвъртото за Благой Георгиев– Джизъса. Той има момиче и момче от брака си с Христина Витанова. След това той бе омаян от Есмер Омерова, с която вдигна пищна сватба. Красавицата му роди момче, а след развода с нея той бе категоричен, няма повече да се жени и прави деца.

От друга страна Златка Райкова неведнъж е споделяла, че мечтае да стане майка. Дори като влезе в „Биг Брадър“ се говореше, че двамата работят за бебе. Иначе преди това красавицата за малко да се омъжи за боеца Георги Валентинов, с когото излиза няколко години. Той ѝ предложи брак в национален ефир, тя се съгласи, но после го заряза заради Джизъса.

Все още не е ясно кога ще се появи най-новият наследник на Джизъса.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !