Хекимян съсипан, бившата му вдига сватба

14.06.2019 15:22 | Видян 1975 пъти

Хекимян съсипан, бившата му вдига сватба

Антон Хекимян бил емоционално сринат, след като научил, че голямата му любов Василена Гръбчева е напът да мине под олтара.

Докато старозагорецът още е в издирване на своята житейска половинка, бившата му изгора не само че отново е влюбена, но и вече живее под един покрив с избраника си.

Нещо повече – Мис ТВ Чар се нанесла при новия си любим, по образование лекар, на втората седмица след първата им среща. Гръбчева се запознала с д-р Асен Цеков с цел да отрази неговата благотворителна изява, но работната среща преминала в лична, пише Ретро.

„Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да се срещнем, за да снимаме репортаж.

Освен че стана Млад лекар на годината, той е и моторист. Имат инициатива Да дарим усмивка, свързана с деца от домове за сираци, които посещават всеки месец.

И така стана – видяхме се по работа и две седмици по-късно живеехме заедно. Той твърди, че още щом ме видял, вече бил сигурен, че съм неговата жена. Не съм вярвала, че нещо подобно ще ми се случи “, повдигна завесата на личния си живот Василена.

Красавицата добави, че плановете за деца и сватба не са им никак чужди.

Макар с Хекимян да имаха 5-годишна връзка, репортерката никак не съжалявала, че са се разделили, защото така и не могла да припознае в него бъдещия си съпруг. Блондинката останала разочарована от водещия на Тази сутрин, който само я залъгвал, че ще й предложи брак и тръбял по медиите как иска двамата да се оженят на възрожденска сватба.

В крайна сметка се оказало, че кариерата за него е на първо място и е готов да се обвърже сериозно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !