Риана мечтае за дете от арабския милиардер Джамил

12.06.2019 16:19 | Видян 843 пъти

Риана мечтае за дете от арабския милиардер Джамил

Риана е готова да стане майка. Това сподели самата певица в откровен разговор за новата ѝ връзка пред „Interview Magazine“.

На въпроса иска ли да бъде майка, тя отговаря: „Мечтая за това повече от всичко на света“.  

За първи път изпълнителката говори за чувствата си към арабския милиардер Хасан Джамил. Тя изтъкна, че е влюбена и двамата имат сериозна връзка. Тя обаче не пожела да каже дали плануват да вдигнат сватба.

„През последните няколко години започнах да разбирам, че човек се нуждае от време само за себе си, защото психическото здраве зависи от това време. Ако не си щастлива в личен план, няма да бъдеш удовлетворена, правейки нещата, които обичаш да правиш по принцип. Никога не съм обичала да работя с мисълта, че върша нещо рутинно“, коментира Риана.

„Впуснах се в нова връзка и това е важно за мен. Трябваше да отделям време и за нея, да спра нещата за ден или два заради него. Сега в моя календар има едно от онези П с лоша слава, които означават дни само за мен. Това е нещо ново. Ново и хубаво“, казва още тя.

Риана не скри, че в момента ѝ е трудно да съвместява музиката с бизнеса си – за козметика и бельо. По думите ѝ, заради нейните ангажименти двамата с Джамил често се разделят, но по този начин поддържат страстта помежду си.


Източник: tialoto
Снимка: Reuters
автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българска песен покори Китай

Българската народна музика, това се оказа разковничето...

Били Айлиш води звезден отбор на...

Организаторите на най-престижните музикални награди във...

Няма коментари към тази новина !