Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е Най-добрият лайфстайл хотел на България

10.06.2019 14:57 | Видян 905 пъти

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е Най-добрият лайфстайл хотел на България

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен за Най-добър лайфстайл хотел на България за 2019 (Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel 2019) от Световните туристически награди (World Travel Awards). Официалната гала церемония по връчването на наградите се състоя в събота, 8 юни на португалския остров Мадейра.

Гласуването се проведе онлайн на официалната страница на организацията и бе отворено от 11 март до 28 април както за професионалисти от сферата на туризма, така и за крайните потребители.

Световните туристически награди са създадени за признание на заслугите и постиженията във всички сектори на туризма и са известни по цял свят като марка за изключително качество от 26 години. Това е най-престижната ежегодна класация в областта на туризма.

По повод на спечелената награда, Генералният мениджър Наталия Каширская коментира: „За нас е огромна чест да бъдем избрани за Най-добър лайфстайл хотел на България за 2019. Това е изключително ценно признание, тъй като е базирано на оценката на нашите гости от цял свят, за което искрено им благодарим.“

Повече информация за победителите на Световните туристически награди може да бъде намерена на: https://www.worldtravelawards.com/winners/2019/europe

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско участва в текущото гласуване за още две престижни международни награди - Най-добър спа център на хотел в България 2019 (Bulgaria’s Best Hotel Spa 2019) и за Най-добър ски хотел на България 2019 (Bulgaria’s Best Ski Hotel 2019). Всички желаещи да подкрепят хотела, могат да дадат своя глас на сайта на Световните спа награди: https://worldspaawards.com/award/bulgaria-best-hotel-spa/2019 и
съответно на Световните ски награди: https://worldskiawards.com/vote/kempinski-hotel-grand-arena-bansko-2019.

Световните туристически  награди донесоха успех на още няколко Кемпински хотела. Çırağan Palace Kempinski Istanbul  бе избран за Най-добър хотел в Европа 2019 и за Най-добър хотел в Турция 2019, а султанският му апартамент бе отличен като Най-добър апартамент на хотел в Турция 2019.

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum спечели наградата за Най-добър плажен курорт в Турция 2019. Титлата за Най-добър средиземноморски курорт 2019 грабна Kempinski Hotel San Lawrenz Malta, а за Най-добър хотел в Словения за 2019 – Kempinski Palace Portoroz Istria.

Kempinski Hotel Corvinus Budapest бе избран за Най-добър хотел в Унгария 2019, а кралският му апартамент за Най-добър апартамент на хотел в Унгария 2019. За Най-добър хотел на Литва за 2019 бе признат  Grand Hotel Kempinski Vilnius. Още два Кемпински хотела бяха отличени за най-добрите в Европа, а именно Kempinski Hotel Bahia в Испания, който спечели наградата за Най-добър курорт за развлечение и хранене в Европа 2019 и Kempinski Grand Hotel Des Bains в Швейцария, награден за Най-добър казино курорт в Европа 2019.

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо международно ниво, подходящи за всички скиори от начинаещи до напреднали.

Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

За Кемпински:
Създадена през 1897 г., Кемпински е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента, портфолиото на Кемпински включва 78 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка.

Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !