Гуинет Полтроу не живее със съпруга си

10.06.2019 11:50 | Видян 1383 пъти

Гуинет Полтроу не живее със съпруга си

Гуинет Полтроу разкрива странни страни на своя характер и факти от живота си. Един от най-любопитните неща, които ни сподели – със съпруга й не живеят заедно постоянно.

Като една от най-богатите и успешни жени в света, Полтроу постоянно е разпитвана за отношенията със съпруга й, Брад Фалчък. И винаги изглежда сякаш тя наистина си има всичко, защото връзката между двама им е непоклатима. Начинът, по който го правят, обаче, е необичаен – спят в една къща само през половината част от седмицата.

Четири дни от седмицата те делят едно легло, през другите три, Брад отива в собственото си жилище. Според двойката това е перфектният начин да поддържат тръпката и да не си омръзват с времето.

“Всичките ми женени приятели одобряват идеята и смятат, че не трябва да променяме нищо в никакъв случай“, разказва Гуинет.

Звездната двойка също има специална система и по отношение на ролята на родителите в живота им. Двамата се опитват да балансират срещите с двете страни, като семействата се срещат за еднакъв период от време.

Двамата се ожениха миналата година, но са заедно от 2014 насам. Преди това актрисата от “Ironman” беше в дългогодишна връзка с Крис Мартин, от когото има две деца – Епъл и Моузес.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !