Джуси Смолет няма да се завърне в Империя

09.06.2019 09:00 | Видян 836 пъти

Актьорът Джуси Смолет няма да се появи в предстоящия шести сезон на хитовия сериал „Империя“, заяви един от създателите на поредицата Лий Даниълс.

В отговор на публикация във Variety, че сценаристите обмислят варианти да върнат Смолет в шоуто, Даниълс отрече това твърдение в Туитър.

Смолет, който е от афроамерикански произход и с хомосексуална ориентация, предизвика скандал, след като беше арестуван през февруари по подозрение, че е инсценирал нападение срещу себе си и е подал лъжлив сигнал в полицията. Актьорът твърдеше, че е станал жертва на расистка и хомофобска атака. Последвалото разследване установи, че нападението наистина е инсценирано от 36-годишната звезда.

Припомняме, че наскоро стана ясно, че сериалът "Империя" ще се завърне през есента за шести сезон, който обаче ще бъде последен. Компания FOX, която е с най-нисък рейтинг сред водещите телекомпании в САЩ, предприема сериозни промени, сваляйки от екран осем шоута и добавяйки нови 10.

Майкъл Торн от FOX даде заявка, че последният сезон на сериала "Империя" ще бъде изпълнен с драма, шокиращи изненади и запомнящи се моменти. За участие във финалния сезон на поредицата ще се завърнат Тараджи П. Хенсън и Терънс Хауърд.

Източник: Monitor
Снимка: Invision/ AP Джуси Смолет

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !