Крис Хемсуърт: Жена ми иска да спра да се събличам пред камерата

06.06.2019 14:56 | Видян 1295 пъти

Крис Хемсуърт: Жена ми иска да спра да се събличам пред камерата

Крис Хемсуърт разказва повече за актьорската си кариера, малко преди премиерата на новото си участие в продължението на “Men In Black”.

В интервюто за “Variety” Крис Хемсуърт се шегува, че за жена му не е толкова интересно той постоянно да се показва гол до кръста и на нея й се иска той да спре да го прави. Естествено, това няма да се случи скоро, защото актьорът има твърде голяма популярност и продуцентите искат да се възползват от това… и по-добре за нас.

Нещата обаче не винаги са били така. В същото интервю той разказва повече за времето преди да сключи сделката с Marvel, с която спечели ролята на Богът на светкавиците Тор.

Тогава той е бил изправен пред сериозни финансови затруднения и се е чувствал депресиран заради това. За него е приоритет да осигури добър живот на родителите си и не понасял факта, че тогава не е можел да го направи.

След като е сключил сделката, нещата бързо са се подобрили и сега той е благодарен, че  всичко това му се е случило. Радва се, че децата му харесват героя и че са останали толкова впечатлени след последния филм.

За него семейството е на първо място – затова и обмисля да си вземе ваканция от киното, след като приключи със сегашните си проекти, за да се фокусира върху личния си живот. Но едновременно с това обещава, че след това отново ще се върне с пълна сила, защото обича работата си.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Няма коментари към тази новина !