Преслава шокира феновете си с нов нос

05.06.2019 13:38 | Видян 3779 пъти

Преслава шокира феновете си с нов нос

Фолкпевицата Преслава истински шокира почитателите си! Докато всички се чудят защо изпълнителката ударно отменя участия, тя се появи с напълно променена визия.

Последната снимка на Преслава потвърждава напълно, че е лягала под ножа. Любимата певица в Пайнер е с напълно нов нос. Промяната е толкова драстична, че някои от почитателите се чудят дали това е тя.

Застанала в профил, на кадъра си личи новата извивка, която няма нищо общо с предишния леко гърбав нос.

"Това ти ли си, приличаш на Галена", "Кога си направи тази операция", "Много си различна". Това са само част от въпросите, с които певицата бе моментално засипана в личния си профил във фейсбук.

Още през месец март се появиха слухове, че изпълнителката се е подложила на ринопластика. Тогава тя не потвърди слуховете. На сватбата на Софи Маринова, на която Преси бе кума, гостите забелязаха нещо различно във външния й вид.

Всички го отдадоха обаче на рязкото й отслабване след раждането на дъщеря й Паола. Новите снимки говорят сами. Самата изпълнителка до този момент не е говорила официално за операцията. Не става ясно дали именно затова няма участия от седмици, макар на снимките си да изглежда в топформа, пише България Днес.

Това не е първата корекция на изпълнителката. Още през 2014 година тя подряза за първи път носа си. В началото на кариерата й той не се открояваше на фона на огромните й гърди и повечко килограми.

След като отслабна и намали гръдната обиколка, Преси се принуди да преправи и носа. Корекцията беше лека и почти не се забелязваше. Този път обаче се набива веднага на очи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !