Асдис стана рекламно лице на първата бутикова сватбена агенция у нас

26.03.2009 17:45 | Видян 23946 пъти | Гласували 6

Асдис стана рекламно лице на първата бутикова сватбена агенция у нас

Едно от най-нашумелите имена у нас в последната половин година - Асдис Ран, стана рекламно лице на първата бутикова сватбена агенция - „Афродита”. Исландката засне зашеметяваща фотосесия в Софийска национална опера, заставайки пред обектива на фотографа Дилян Марков.

Красавицата спря дъха на всички присъстващи с визия на приказна принцеса пременена в разкошни сватбени рокли от новата колекция на „Арети” - официален представител на световноизвестната марка Demetrios. От сватбена агенция „Афродита” се бяха погрижили нищо да не липсва на известния модел по време на дългите снимки и не пестяха средства, за да може всичко да бъде изпипано до най-малкия детайл – от поръчковия букет до изящните бижута на „El Grado”. Неотлъчно до Асдис, която е омъжена за футболиста на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, беше и целият снимачен екип на риалити предаването „Футболни съпруги”, заснемащ живота й у нас.

„Снимките неслучайно се проведоха в Операта, която създава усещане за класа, лукс и изисканост – три от водещите компоненти на нашата агенция” - споделиха от „Афродита”. Те не пожелаха да разкрият какъв е хонорарът на Асдис за привличането й като рекламно лице, но вметнаха, че договорът нарежда исландката в челните места на най-скъпоплатените модели в България.
Като рекламно лице на агенцията, Асдис Ран може да присъства и като ВИП гост и на някои от сватбените церемонии.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !