Екипът на Стинг е вече в България

31.05.2019 15:53 | Видян 991 пъти

Екипът на Стинг е вече в България

Екипът на британската суперзвезда Стинг вече е в България, а от днес започва и строежа на сцената в зала Арена Армеец за големия концерт на 1 юни. За осъществяването на невероятното шоу и осигуряването на впечатляващия звук, се грижат над 100 човека.

Самият Стинг ще пристигне в София в деня на концерта и ще се насочи директно към залата. Той няма да успее да се позабавлява с колегите си, които в натоварената си програма са намерили време и да разпуснат.

Организаторите на концерта СМЕ разкриха, че екипът на носителя на 17 Грамита ще се позабавлява с столичния клуб Music Jam довечера, когато е концерта на Стийв Хакет от легендарните Genesis, пише Монитор. Клубът ще посрещне и феновете на Стинг в събота, веднага след концерта за афтър парти с вход свободен.

Концертът на британеца у нас е част от световното турне My Songs, което стартира едва преди няколко дни във Франция, а България е едва втората спирка. Обиколката е в подкрепа на наскоро излезлия едноименен албум, който включва модерна интерпретации на най-големите хитове, белязали музикалната кариера на звездара като един от най-отличаващите се и влиятелни артисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !