Линдзи Вон подкрепя Григор Димитров в Париж

30.05.2019 16:44 | Видян 2431 пъти

Линдзи Вон подкрепя Григор Димитров в Париж

Секссимволът на алпийските ски Линзи Вон се наслади на епичния петсетов успех на Григор Димитров над Марин Чилич във втория кръг на Ролан Гарос. Американката, която прекрати активната си състезателна кариера в началото на тази година, бурно подкрепяше най-добрия български тенисист и на моменти дори се изправяше на крака, за да аплодира играта му.

Вон сама сподели за изживените емоции, като пусна видеостори в Инстаграм, на което е уловила Гришо в гръб. От клипчето се вижда, че русата красавица е била на първите редове на новия корт Симон Матийо, който наскоро бе официално открит.

Компания на трибуните й правеше нейният приятел - канадският хокеист Пи Кей Сабан. Двамата се държаха много непринудено и дори си разменяха целувки, за радост на многобройните фоторепортери.

Освен победата на Григор двамата изгледаха и мача на Роджър Федерер срещу “щастливия губещ” от квалификациите Оскар Оте. Маестрото без проблеми се справи със 144-ия в световната ранглиста германец и го “схруска” с 6:4, 6:3, 6:4.

През март Григор Димитров и Линдзи Вон си спретнаха надбягване по улиците на Монако. Първата ни ракета бе зад волана на луксозно Ламборгини, а зад него легендарната скиорка въртеше педалите на колело.

“Продължавай, Линдзи Вон и благодаря на Ламборгини, че ме задържахте на първото място”, написа тогава Гришо в Инстаграм.

Източник: Спортал

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !