Господари на ефира няма да се завърнат на екрана

28.05.2019 15:18 | Видян 1375 пъти

Господари на ефира няма да се завърнат на екрана

Телевизиите не проявиха интерес към предаването с 16-годишна история „Господари на ефира“ и вече е сигурно, че то няма да се завърне на екран.

„Оказа се, че за съжаление, визиите ни за бъдещото развитие на „Господари на ефира“ се различават дотолкова, че не е възможно да бъде постигнато споразумение.

Ние от „Господарите“ смятаме, че съдържанието е важно, ценностите, които защитава предаването са важни и те останаха неизменни през дългата ни история, въпреки че са неудобни както за всякакви мошеници, измамници, далавераджии и шарлатани, така и за властимащи, които злоупотребяват със служебното си положение. Причината за доверието и обичта на зрителите са именно тези ценности, тази философия, на които нямаме право да изменим.“, гласи официално изявление на продуцентите и екипа на шоуто.

Това обаче не е краят на „Господари на ефира“. Предаването ще продължи да радва почитателите си онлайн.

„Смятаме, че бъдещето е в Интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която предоставя много възможности, в това число и най-важната за нас - свобода на словото.“, допълниха от екипа.

Към момента се разработва нова платформа с „много ново актуално, забавно и атрактивно съдържание и разбира се ударни разследвания и репортажи“, които ще бъдат готови през есента.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !