Михаела Маринова се готви за бебе

27.05.2019 17:14 | Видян 4398 пъти

Михаела Маринова се готви за бебе

Певицата Михаела Маринова и футболистът Александър Дюлгеров вече живеят заедно в собствен апартамент с предвидена детска стая в него.

“Готвя се за бебе, но имам и домашен любимец - рибката Леа”, споделя Михаела пред певицата Сантра, която се завърна на екран по телевизия The Voice.

Михаела и Александър се запознали покрай общи приятели. Капитанът на неговия отбор е гадже с нейна приятелка – модел. Двойка са от година и половина, а от една година живеят заедно. Според нея той е „страшен романтик“ и на 8 март 2018 г. й предложил да заживеят заедно. Първоначално били на квартира, но вече се радват на общия си дом.

В предаването Close Up Михаела споделя откровено за Александър, че е сигурна, че това е нейният човек – да я подкрепя и да я обича такава, каквато е. Казва също така, че раздялата с него всяка сутрин, за да тръгне по своите задачи, й е много трудна, но неизбежна, защото ежедневието й е доста динамично, пише lupa.bg.

„Аз съм горд собственик на най-голямото сърце и душа. Не ми се получи да променя част от характера си, а най-големият ми неуспех е наивността по някакъв начин. Бях малкото Мише с големите мечти, а сега съм голямото Мише, изпълнило част от мечтата си.  Щастлива съм. Най-добрите избори се правят с лекота в душата, спокойствие и вяра“, заявява Маринова.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !