Графа заведе съпругата си в Кан като специален гост

22.05.2019 12:38 | Видян 2147 пъти

Графа заведе съпругата си в Кан като специален гост

Българската поп звезда Владимир Ампов-Графа заведе съпругата си Мария на едно от най-бляскавите събития в киноиндустрията – филмовия фестивал в Кан.

Оказа се, че родният музикант е специален посланик от България на голям картов оператор. Като такъв той и половинката му бяха гости на една от дългочаканите премиери на форума – филма Франки с Изабел Юпер.

За събитието с червен килим семейство Ампови бяха спазили строго официални дрескод като Влади беше със смокинг и папионка, а Мария – с блестяща дълга рокля в сребристо.

"Никога не съм мислел как ще се чувствам на прожекция от Кинофестивала в Кан. Най-хубавото е, че споделям момента с най-красивата дама на церемонията в моите очи", написа под един от общите им кадри Графа.

Изпълнителят на CA$H направи съпричастни всички свои фенове с престоя си на Френската Ривиера като не спря да пуска снимки от разходките си.

"С Мария създаваме нови красиви спомени. Кан е страхотен град, а разходката ни по известния булевард Кроазет е незабравимо преживяване", сподели с последователите си в Инстаграм звездата.

Снимки може да видите ТУК!

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !