Лияна и Христо Йовов заедно на чаша вода

17.01.2008 11:48 | Видян 10918 пъти | Гласували 2

Лияна и Христо Йовов заедно на чаша вода

Звездата на "Сънни мюзик" Лияна и футболния национал Христо Йовов си разменят влюбени погледи и нежни докосвания без да се притесняват от общественото мнение. За съжаление на някои, тази сцена се разиграва не на живо, а в рекламния спот на нова напитка.

Лияна е в перфектна форма, не без помощта на здравословната течност и упражненията за хубава фигура, които ще включи в dvd.
Сред почитателите на напитката TIPS  е и известната певица Софи Маринова, която консумира витаминния коктейл преди всяко свое участие. Звездата на „Сънни" е запалила по обогатената с фибри вода и сина си Лоренцо.
За да имат възможността да произвеждат такава вода зад Океана преди две години се спречкаха гиганти като „Пепси" и „Кока-кола", а екипът на „Пепси" спечели в последния момент срещу сумата от 2 милиарда долара. Кока-кола отвърна на удара като закупи за цели 4,1 млрд. долара правата за производство на подобна вода от конкурентна фирма.
В Щатите лицата на напитката са 50 Cent и победителката от „Американ Айдъл" Кели Кларксън.  Благодарение на якия хонорар, рапърът вече сам финансира новите си клипове. Кели Кларксън пък популяризира с голям успех училище за здравословен начин на живот за подрастващи, като консумацията на напитката в него е задължителна.
Снимка Сънни мюзик

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пуснаха 3 видеа с важна кауза по...

Екипът по проекта за безопасността по пътищата с име...

Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !