Кралица Елизабет подари на Меган и Хари апартамент в Бъкингамския дворец

16.05.2019 17:43 | Видян 2775 пъти

Кралица Елизабет подари на Меган и Хари апартамент в Бъкингамския дворец

Преди около месец херцозите на Съсекс напуснаха Кенсингтън, за да заживеят в Уиндзор Фрогмор хаус.

И въпреки че Меган и Хари имат офис в Бъкингамския дворец, сега след раждането на първия им наследник Арчи, кралица Елизабет Втора реши да им подари апартамент в Бъкингамския дворец, пише OK Magazine.

Източници съобщили, че това е стандартна процедура за членове на кралското семейство, живеещи извън Лондон. Там апартаменти имат и принц Андрю, и принц Едуард.

Колко големи са стаите на херцозите на Съсекс и колко близко са разположени те до апартаментите на кралицата, все още не се съобщава.

След появата на Арчи принц Хари вече направи няколко официални визити, като например посети детска болница в Оксфорд, където сподели, че вече не си представя живота без сина си. Медиите се питат кога Меган също ще се появи на публични събития.

До този момент няма официално съобщение кога ще е нейната първа официална изява. Феновете ѝ се надяват да я видят на мероприятието, посветено на рождения ден на кралица Елизабет Втора на 8 юни, съобщава People. Кейт Мидълтън за първи път излезе около месец след раждането на принц Луи. Тя присъства на сватбата на Меган и Хари на 19 май.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !