Маги Халваджиян преговаря за вечерно шоу с bTV

13.05.2019 16:23 | Видян 2318 пъти

Маги Халваджиян преговаря за вечерно шоу с bTV

Все по-усилено се носи слух, че продуцентът Маги Халваджиян отново е затоплил отношенията си с bTV и ще прави ново вечерно шоу там, пишат от Монитор. Повод за мълвата дават честите посещения на бащата на Като две капки вода в медията.

Хора от телевизията дори твърдят, че Халваджиян е пред подписване на договор за вечерно толк-шоу с гости и балет, което ще запълни дупката, опразнена от Слави Трифонов и неговото напускане след 19 години в ефир. Маги вече даже представил промо за предаването и то най-вероятно ще стартира наесен.

Пред Монитор от компанията казаха, че не крият, че преговарят с bTV:

"Глобал груп е на пазара вече над 20 години  и това е, с което се занимаваме  - проекти за нови предавания, сериали. Нищо невероятно няма в това да работим с всички телевизии. Но не можем да коментираме нищо повече от това, защото тези преговори и срещи, и това, което се говори на тях, е с условие за конфиденциалност."

Срещите между Халваджиян и bTV се случват много преди Слави Трифонов да обяви желанието си да спре предаването на 6 май.

Продуцентската им компания правеше голяма част от външната продукция на медията преди години, включително сериала Седем часа разлика, но разрив в отношенията и обвинения в опит за цензура разделиха пътищата на двете компании.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !