Риана се превърна в първата жена със сделка с LVMH

13.05.2019 15:22 | Видян 1426 пъти

Риана се превърна в първата жена със сделка с LVMH

LVMH направи първата си сделка за собствен бранд на жена… и тази жена е, разбира се, Риана.

Благодарение на сделката си с луксозната марка LVMH Риана ще се нареди до Givenchy, Dior. Така нейната Fenty Maison ще стане първата собствена марка някога направена за LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton от жена.

Модната къща ще създаде аксесоари и обувки, които, според източници на “The New York Times”, можем да очакваме съвсем скоро.

“Да работим върху подобна линия с LVMH е много специален момент за нас. Господин Арнолд ми дава уникална възможност да развия модна къща в луксозния сектор, без никакви артистични лимити. Не мога да се сетя за по-добър партньор, с който да работим, от всяка гледна точка. Готова съм светът да види какво сме създали заедно”, коментира Риана по въпроса.

От своя страна луксозната марка също изяви щастието си да работят с певицата. Те казват, че може всички по света да я познават като страхотна изпълнителка, но те са успели да я видят в ролята й на CEO и според тях тя е талантлив лидер. Затова и смятат, че напълно заслужава тази чест.

Рири наистина напоследък се е отдала на работа върху продуктите си. До такава степен, че вече почти не взима участия като певица и се появява на много малко официални събития. Тя дори изпусна спектакъла Met Gala тази година.

Макар и никой да не беше предвидил, че тя ще създаде подобна линия, феновете очакваха новите й проекти. В началото на месеца тя пусна на пазара нови модели бельо от линията “Savage X Fenty by Rihanna” и се снима за рекламната им кампания.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !