Меган кръсти принц на котка

10.05.2019 16:18 | Видян 2166 пъти

Меган кръсти принц на котка

Бебето на Мегън и Хари, Арчи, е кръстено на домашната котка на херцогинята и американски комикс от миналото, вярват приближени на майката на кралския внук.

Бъдещата херцогиня на Съсекс разказвала на приятелите си за любимата си котка Арчи, която в крайна сметка напълняла, защото постоянно се хранела със замразено грозде.

Те смятат, че името на новороденото може да е носталгична препратка към домашния любимец, който е бил обожаван и от майката на Меган, Дория Рагланд (62), пише The Sun.

Бивш близък приятел споделил за изданието: "Дория спаси Арчи и той стана важна част от семейството. Меган обичаше да играе с него и винаги говореше за него с приятелите си."

"Не е изненада, че е кръстила новото си бебе Арчи. Тя обичаше тази котка“.

Смята се, че той е починал, докато Меган е била в колежа в Илинойс. Той бил кръстен на главния герой в американския комикс Арчи, който тя е събирала със своя баща Томас.

Според разказите Меган е била "обсебена“ от лудориите на рижата тийнейджърка Арчи Андрюс - и името на бебето й може да е кимване към баща й, въпреки бурните им отношения.

Приятелят й разказва: "Тя беше готова да прекара уикенда в магазина, за да си купи комикса. Това може да е леко кимване към баща й. Той беше този, който я запали по това хоби, това беше тяхното "правене на нещо заедно“. Той обикаляше с колата дълго, за да я изненада с последното издание на комикса. Меган имаше поне 100. Може би това е начин да се сближи с баща й, дори след всичко, което се случи“.

Комиксът има нов живот като тийнейджърския телевизионен сериал Riverdale.

Източник: kanal3.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

Няма коментари към тази новина !