Какво пожертва Ким, за да се издокара за Мет Гала?

09.05.2019 10:05 | Видян 1346 пъти

Какво пожертва Ким, за да се издокара за Мет Гала?

Когато става въпрос за мода, Ким Кардашян е наистина посветена на това да събира всички погледи.

На тазгодишния благотворителен бал Мет Гала г-жа Уест отново бе в центъра на светкавиците в уникална рокля на дизайнера Тиери Мюглер, изглеждайки буквално като мокър сън.

Но красотата има своята цена! За да се появи в целия си блясък, Ким е жертвала ходене до тоалетна, седене и дори дишане. Риалити звездата на прави куп признания във видео за Vogue, като поясни, че за да се затвори корсетът на облеклото ѝ се налагало да помагат трима човека!

„Окей, Анна Уинтур, ако не седя на събитието, вече знаеш защо. Ще се разхождам, ще си говоря с гостите, но не мога да седя. Пожелайте ми късмет! Няма да мога да ходя до тоалетна 4 часа! Обмисляме план какво да правя, ако положението стане напечено“, сподели звездата.

Превозването на Кардашян до бала също е било истинско предизвикателство. „Помолих ги да сложат стол и се возих във ван с пилон по средата, за който да мога да се държа“, добави тя.

Тоалетът на Ким наистина бе единствен по рода си. Изработката му е отнела около 8 месеца и той е първото творение на дизайнера за последните 20 години. Мюглер е искал да пресъздаде визия на жена, излизаща от океана.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !