Чанинг Тейтъм се пусна гол заради бас

07.05.2019 10:19 | Видян 1076 пъти

Чанинг Тейтъм се пусна гол заради бас

Чанинг Тейтъм успя да развълнува дълбоко милионите си фенки, след като ги зарадва с гола снимка в Instagram. Оказа се, че звездата постнал селфито в резултат от загуба на игра с половинката си – певицата Джеси Джей.

„Загубих на дженга от Джесика Корниш. Загубилият трябваше да качи снимка по избор на спечелилия… Повече никога няма да играя дженга с нея“, написа до снимката 39-годишният актьор. Половинката му побърза да коментира поста с думите: „Споделянето е грижа“, прикачайки няколко емотиконки на пламък и човече със сърчица в очите.

Снимката получи над 600 000 харесвания за половин час.

Джеси и Чанинг са заедно от миналия Октомври и нямат проблем да демонстрират чувствата си в социалните медии. На рождения ден на певицата през март, Тейтъм написа: „Ти дойде на този свят на този ден и го запали. Ти си благословия за очите ни, за сърцата ни и за живота ни. Благодаря ти, че си ти. Толкова си специална. Честит Рожден Ден, бейби“.

Преди да се обвърже с Джей, Чанинг бе женен за актрисата Джена Дюан, с която се раздели през миналия април след 9-годишен брак.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !