Фенове скочиха срещу Ким Кардашиян заради снимки със слон

02.05.2019 16:09 | Видян 1378 пъти

Фенове скочиха срещу Ким Кардашиян заради снимки със слон

Поредица от снимки със слон, заснети по време на ваканция на Ким Кардашиян на остров Бали, стана повод за поредния бум на недоволство срещу звездата с колосална задница в социалните мрежи.

На публикуваните преди ден снимки се вижда как Ким и съпругът и Кание Уест се радват на екзотичните животни, докато те са яздени от местни работници в учреждение, което според популярното семейство е резерват.

Постът на 38-годишната Кардашиян, изградила цяла бизнес империя около пищните си форми, предизвика мнозина от феновете й в социалните мрежи да я заклеймят като незачитаща правата на животните знаменитост, пише Монитор.

По думите на разгневен последовател, мястото, на което Ким и Кание са се любували на слоновете, ги експлоатира с цел привличане на туристи.

"Направете си по-добре проучването преди това и не ходете във фалшиви резервати, които оковават животните и ги изтезават, за да се подчиняват", пише друг фен.

Намериха се и защитници на Кардашиян, които пък изразиха мнението си, че въпросното „негодувание“ е предизвикано от елементарното желание на някои да изградят репутация на активисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !