Меган и Хари вече не следват Кейт и Уилям

02.05.2019 14:07 | Видян 1413 пъти

Меган и Хари вече не следват Кейт и Уилям

Инстаграм профилите на Меган и Хари, както и на Кейт и Уилям, вече не се следват взаимно. Херцозите на Съсекс обаче имат важна причина за това.

Sussexroyal – профилът на Меган и Хари в Инстаграм, ще бъде със специална концепция. Всеки месец ще следват различни избрани хора, които работят в сферата, която младото семейство подкрепя. За целта обаче те трябваше да спрат да следват Кейт и Уилям, както и другите акаутни на кралските особи.

Феновете в началото се притесниха, че това е още едно доказателство за развалените отношения на двете семейства, но затова Меган и Хари побързаха да обяснят идеята си.

Те качиха колаж от снимки, под които описаха, че май е месецът, посветен за разпространяване на информация по отношение на психическото здраве. Това, както знаем, е една от главните каузи, с които са обвързани бъдещите родители. Затова са решили да направят нещо специално – да подберат подходящи профили, които защитават грижата за психиката на хората. Приканват почитателите си да последват тези акаунти, за да разберат повече по темата от тях.

Добавят, че всеки месец ще избират конкретна концепция в подобна на тази сфера и ще следват различни профили на базата на това. Така искат да покажат на хората, че не са сами в борбата с тези проблеми.

От известно време насам сиркулира идеята, че Меган сама поддържа профила им в медията като допълнително занимание и наистина, в публикации като тази, се усеща нейният стил.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Татко стана депутат с дъщеря от...

Георги Тенев Станков отново е депутат с помощта на...

Щерките на Р. Овч, Премянов и...

Издигнатите за депутатки от БСП дъщери на...

Няма коментари към тази новина !

*}