Деси Слава на една сцена с Калин Вельов и Лили Йончева

02.11.2007 16:42 | Видян 6625 пъти | Гласували 2

Деси Слава на една сцена с Калин Вельов и Лили Йончева

MAD TV и Coca-Cola вече обявиха, че първата българска изпълнителка на Secret Concert ще бъде Десислава, която ще представи напълно нов и различен репертоар от това, което сме чували от нея, но освен талантливата певица, голямата изненада за музикалните фенове е и невероятната група от родни звезди, която се сформира специално за концерта.

“Това са изключителни музиканти, които ще работят заедно като група за първи път!”, сподели изпълнителният продуцент на “Secret Concert” и Програмен директор на MAD TV Роро Кавалджиев. “Идеята ни е да направим наистина грандиозно шоу, което да завладее публиката. Концепцията на самия концерт е да има постоянни изненади, ето защо и нашият екип постоянно подготвя за феновете нови и нови музикални сюрпризи. Разбира се, най-интересното остава за финала.”

Музикантите, които вече репетират усилено за “Secret Concert by Coca-Cola”, са Калин Вельов (перкусии), Лили Йончева (перкусии), Миро Иванов (група “САФО” – китара), Жоро Янев (група “Каффе” – китара), Мартин Дойкин (бас) и Милен Кокошаров (група “Каффе” – кийборд).

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !