Бебето на Меган и Хари ще струва два милиона на данъкоплатците

25.04.2019 14:26 | Видян 1640 пъти

 Бебето на Меган и Хари ще струва два милиона на данъкоплатците

За преместването на принцът и съпругата му в нов дом пък, ще са необходими 5 милиона
Бебето на Меган Маркъл и принц Хари ще струва на данъкоплатците над 2 милиона долара. Това включва прегледите по време на бремеността, както и самото раждане.

Откакто е омъжена за принц Хари, Мегън Маркъл непрестанно е обвинявана за разточителния си начин на живот. Досега сватбата й и пищното бебешко парти в Ню Йорк на стойност 500 000 долара бяха най-големите й “провинения”.

Но наскоро стана ясно и колко ще струва на данъкоплатците отглеждането на новото кралско бебе. Според изчисленията на журналисти, цената за медицинската помощ преди и по време на раждането ще струва около 2,5 милиона долара.
Меган вече е дала голямата сума от 1,6 милиона за всички прегледи и 24-часовото обслужване от страна на докторите през бременността й.

Техният ангажимент не спира до тук, разбира се – херцогинята е ангажирала 20 души на пост в случай на усложнения по време на раждането. Има доктор, който да се занимава с евентуален проблем от почти всяка възможна област.

В самата болнична стая ще присъстват само четирима експерта, който писмено са потвърдили, че във времето покрай раждането нямат право да употребяват алкохол. Впрочем самата стая ще струва между 8-10 хиляди на вечер, ако предположенията се окажат верни.

Всичко това е само до момента, в който бебето на Меган и Хари ще се появи на бял свят. Не са изчислявани всички разходи покрай дрехите, храната и другите потребности за детето.

Новият дом на Меган и Хари и цялостното му реновиране също не беше евтино. Той костваше на данъкопладците над 5 милиона долара. И това е при положение, че има шанс младото семейство да прекара там само година. Ако двойката наистина се премести в Африка, както се смята, че ще се случи, това ще струва още 1 милион на жителите на Англия.

Всичко това предизвиква недоволство сред обществото, което само се засилва от постоянното нарушаване на протокола от страна на херцозите на Съсекс. Наскоро в медиите зашумя спорът, че данъкоплатците изплащат високи суми за двойката, а правата им са нарушени. В случая се визира факта, че Меган отказа да покаже бебето си след раждането му. Повечето британци смятат това за нередно и като твърде грубо погазване на традициите.

Източник: missbloom
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фризьорка стана черната овца на...

Със стъпването си във "Фермата" една от...

Христо Шопов стана жертва на хакери

Христо Шопов стана поредната родна звезда, която стана...

Няма коментари към тази новина !

*}