Лили Колинс и Зак Ефрон на премиера

25.04.2019 14:11 | Видян 2704 пъти

Лили Колинс и Зак Ефрон на премиера

За премиерата на новия филм на Зак Ефрон и Лили Колинс двамата се появиха заедно и очароваха феновете си. Лили избра впечатляваща рокля, а тоалетът на Зак й подхождаше перфектно.

Филмът “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” проследява историята на серийния убиец Тед Бънди и неговата приятелка Елизабет Кендъл. Премиерата за Европа беше вчера и главните актьори – Зак Ефрон и Лили Колинс, се появиха с впечатляващи тоалети по повода.

Лили се спря на необичайна рокля в черно, тюркоазено зелено и сапфиреносиньо. Воалите на тоалета й се развяваха и разкриха пластовете на роклята – под точките на шлейфа се прокрадваше красива мини пола със златисти детайли. Интересен орнамент красеше и деколтето на звездата – силует от пайети на черни ръце описваше сърце.

Завършек на визията й бяха бижутата от сребро и сапфир, както и красивата синя очна линия. Косата беше небрежно прибрана на кок, който придаде още по-елегантен вид на актрисата.

Зак Ефрон също се беше постарал за визията си. Променил е цвета на косата си в платинено русо, а тоалетът му се състоеше от кариран костюм с контрастираща вратовръзка.

Главните актьори във филма позираха заедно и феновете бяха развълнувани от химията между тях. Забелязваме, че всеки път, когато Зак се снима във филм, в който му партнира някоя красавица, почитателите веднага мислят, че между тях има нещо и извън сцената. Или Ефрон е много добър актьор и винаги успява да ни заблуди, или наистина очакваме нов романс за звездата.


Източник: mossbloom

Снимки: Profimedia


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !