Акушерка научила Антония Петрова как да къпе и кърми бебето

22.04.2019 16:23 | Видян 1645 пъти

Акушерка научила Антония Петрова как да къпе и кърми бебето

Една от най-известните и скандални носителки на титлата Мис България Антония Петрова от няколко месеца се радва на най-голямото щастие в живота си – раждането на първородния й син Благовест, който е плод на любовта й с бизнесмена Ивайло Батинков.

Блондинката твърди, че майчинството я прави щастлива и с радост се връща към първите дни след раждането на сина си.

Макар да роди точно на именния си ден, Антония е категорична, че не е предизвикала по никакъв начин появата на Благовест. „Водите ми изтекоха половин час преди полунощ, демек на 16-и. Аз обаче реших да вляза да си взема душ и така и контракциите ми започнаха вкъщи. Отидохме в болницата с Ивайло, вече имах разкритие и за около 3 часа родих по естествен начин“, признава миската, цитира Телеграф.

Тя решава да изтърпи всички болки и синът й се появява по нормален начин, което, според нея, е една от причините да възвърне старите си мерки и перфектна форма, въпреки че е качила 11 килограма по време на бременността.
 
„За мен, ако няма медицински показатели, жените трябва да раждат естествено. Аз след това станах и си тръгнах сама – от родилната зала се преместих сама в стаята, в която бях настанена. Ако не беше инкубационният период, който бебето трябва да прекара в болницата, можех да се изпиша същия ден“, казва Антония и допълва, че две седмици след раждането на Благовест си е върнала килограмите от преди да забременее.

Първата седмица я е било страх да остава сама с бебето и майка й е стояла при тях. Акушерка е научила Антония как да къпе бебока и как да го кърми. С днешна дата миската и мъжът й сами гледат наследника им, а в редки случаи им помага детегледачка или родителите на Петрова.

Антония признава, че и двамата с Ивайло искат голямо семейство и са готови за още деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Марс ни тресе яко до 23 април догодина

На 08 август започвна решителният период на Марс в Овен...

Новата на Рачков влиза във Фермата

Тежка депресия налегна актьорът Димитър Рачков в разгара...

Няма коментари към тази новина !

*}