Анджелина Джоли махна Пит от името си

17.04.2019 13:39 | Видян 2232 пъти

Анджелина Джоли махна Пит от името си

Холивудската звезда Анджелина Джоли официално махна фамилията Пит от името си, която все още носеше въпреки раздялата си с Брад Пит, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Бившата двойка си издейства съдебно решение, с което да бъдат обявени за разведени, докато продължават да обсъждат условията на раздялата. Актриса вече взе мерки да си върне името отпреди брака.

Документи, заведени в съда в Лос Анджелис, постановяват: "Името на ищцата се възстановява на Анджелина Джоли".

Актрисата и преди е сменяла съдебно името си. След като се скара с баща си Джон Войт, тя подаде документи в съда, за да се откаже от фамилията му и официално стана само Анджелина Джоли.

Откакто бяха обявени за необвързани, Брад Пит и Анджелина Джоли са в по-добри отношения.

"Брад и Анджелина извървяха дълъг път. За изненада на много от близките им приятели, връзката между тях се подобри много и те са се посветили на това да са родители. Децата вече имат график за посещенията и това промени много нещата за цялото семейство... Сега децата прекарват време и с двамата родители и са щастливи", коментира запознати.

Двамата актьори постигнаха споразумение за попечителството още през декември миналата година, но подробностите останаха конфиденциални в интерес на децата.

Както е известно, Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца на възраст от 17 до 10 години, като трите по-големи са осиновени.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !