Ангелите на Victoria’s secret продължават да се увеличават

14.04.2019 09:12 | Видян 2064 пъти

Ангелите на Victoria’s secret продължават да се увеличават

Новият модел, който получи своите крила е Грейс Елизабет.

Към ангелите на Victoria’s secret се присъедини и Грейс Елизабет. Това я прави четвъртата нова в състава след Барбара Палвин, Алексина Греъм и Леоми Андерсън.

Грейс е на 22 и от две години е лице на колекцията на марката Pink. Започнала е модната си кариера през 2015 и бързо се е издигнала в индустрията. Първото й ревю беше само година по-късно за Diane von Fürstenberg. Успява да работи с Карл Лагерфелд и дори се превръща в една от музите му.

Още след първото си ревю успява да се включи и в шоуто на Victoria’s secret в Париж.

Елизабет е известна главно сред по-младата аудитория и беше щастлива да сподели с тях новината. В Инстаграм пост с видео, направено за нея, тя написа:

“Всичко това изглежда нереално, цяла сутрин проверявам дали това не е сън! От както се включих в модния свят, целта ми винаги е била да работя с Victoria’s secret. Горда съм да споделя, че съм… (барабани, моля) най-новият им ангел!!! Не мога да опиша колко съм благодарна на семейството, приятелите и феновете си за цялата подкрепа. Вие сте причината зад всичко.”

За да я поздравим за постижението, сме събрали в галерията някои от най-красивите й моменти.

Тази година новите ангели на Victoria’s secret са повече от обикновено и дори не се знае дали не ни очакват новини за други новобранци до следващото шоу. Това кара феновете да се запитат дали още някои от моделите няма да се оттегли от подиума. В последните две години ангелите намаляха след “пенсионирането” на Алесандра Амброзио и Адриана Лима.

Друга възможна причина марката да разширява дефилето си е, че искат да променят репутацията си и да подобрят имиджа на бранда. Напоследък модният гигант претърпява множество трусове и критики, от които бизнесът страда.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !