Андрей разхожда бебето на жълтите павета

10.04.2019 11:05 | Видян 2075 пъти

Андрей разхожда бебето на жълтите павета

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов разходи семейството си по жълтите павета.

Заедно с половинката си Емануела Толева водещият използва слънчевите лъчи през уикенда, за да обиколи центъра на София, бутайки бебешка количка. От нея 10-месечният им син Васил не успя да разгледа забележителностите на столицата, защото централната градска част е така разкопана и заградена за ремонти, че прилича на бойно поле.

Звездната двойка избра маршрут около Народния театър Иван Вазов и ул. Г.С. Раковски, където тротоарите не са разбити и за преминаването с количка не се изгарят толкова калории, колкото във фитнеса, пише България Днес.

Практичните родители се бяха запасили с по голяма чаша кафе от световноизвестна марка, на която бяха изписани имената им – Андрей и Еми.

Познатата от риалитито Африка: Звездите сигурно са полудели близначка и бивша баскетболистка събираше погледите с широк моден панталон, а любимият й бе заложил на удобно спортно облекло. Двойката привличаше внимание с шикозната детска количка в нестандартния жълт цвят.

Напомняме ви, че третото Национално кръщене, част от инициативата на Андрей Направи го за България ще се проведе през  есента на 2020 г. за всички деца, заченати между 1 март и 31 декември 2019 г. Регистрирай бременност до края на 2019 г. и можеш да спечелиш ДНК пакет с всичко необходимо за първата година на твоето бъдещо дете – дрехи, памперси, храна и козметика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !