Готвачът на Хулио Иглесис забърка вкусотии за родния елит

04.04.2019 12:48 | Видян 1302 пъти

Готвачът на Хулио Иглесис забърка вкусотии за родния елит

Един от топ готвачите на Испания - Джорди Морера гостува у нас, за да поглези гостите на откриването на най-новия ресторант в София - Noah, който е част от световната испанска гурме верига.

Гуруто на черпака е бил личен готвач на знаменитости като Хулио Иглесиас, отварял е ресторанти със звезди Michelin в Ню Йорк.

Към момента работи за веригата Меркадона и има собствено кулинарно шоу - Гастрономика, което върви по испанската La Pon. От специалитетите на Морера опитаха поп звездата Ирина Флорин, която пристигна на партито в компанията на Мариела Киселкова или позната повече като Мел от първия Биг Брадър у нас.

Бизнесменът и бивш спортист Любо Ганев също беше забелязан сред гостите. Менюто на Джорджи Морера включваше говежда пъстърма с трохи от сухари и мащерка, октопод с пипер виера в билков зехтин с шафран, преса иберико с пушено пюре от моркови и картофи с домашна майонеза от див лук.

Телешки рибай стек с лимонови картофи и българско червено вино също присъстваше в дегустационното меню, а филето от морски дявол със зелена ябълка беше божествено. За десерт, типично испанския крем от кесо манчего.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !