Парис Джексън става на 21 години

03.04.2019 15:10 | Видян 1437 пъти

Парис Джексън става на 21 години

Звездата стана пълнолетна днес и въпреки че няма търпение да се възползва от на привилегиите на 21-годишните, Парис все пак е тъжна. Източник разказва, че й се иска баща й да празнува с нея.

Чувства, че най-сетне хората ще започнат да я виждат като възрастен човек, макар и да осъзнава, че това ще означава да поема повече отговорност в живота си. Днес тя ще наследи наследството от баща си, но това не е нещото, което я интересува. Пред източника е споделила, че материалното не е важно за нея и би разменила всичко от това, за да бъде Майкъл до нея.

Напоследък тя преминава през труден период в личния си живот. Изпитва затруднения с психическото си здраве, които само се засилиха покрай обвиненията срещу баща й в секс скандала.

Наскоро Парис влезе в болница за нараняване на ръката по време на парти. Феновете й сметнаха, че е опит за самоубиство, заради предишните й коментари по темата. Въпреки че това не е било истина, в миналото е имала няколко опита да се самонарани.

Опитва се да се бори със състоянието си, като прекарва повече време с приятеля си, Габриел Глен. Само преди няколко дни двамата бяха на първото си изпълнение заедно като част от The Soundflowers.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !