Ъпсурт потвърдиха раздялата

01.04.2019 12:06 | Видян 2198 пъти

Ъпсурт потвърдиха раздялата

Една от най-коментираните теми в музикалния бизнес е “бъдещето” на група Ъпсурт. След седмици на спекулации и догадки вече има яснота по казуса. На своето последно клубно участие в Bedroom Premium club, група Ъпсурт се състоеше от двама, а не от трима изпълнители - Ицо Хазарта и Бат Венци.

По време на цялото шоу, те нито за миг не коментираха, какво се случва с колегата им Буч. Нямаше дори и бегъл намек или реплика за развоя на събитията. Абсолютно неверни се оказаха и “новините”, че Ицо Хазарта има забрана да изпълнява култовите хитове на групата. Момчетата буквално взривиха клуба с най-емблематичните песни на Ъпсурт.

Цяла вечер с тях бяха и момичетата от балета им, както и вокалистката Мария Драгнева. Един любопитен детайл обаче, ще отвори нова тема на полемика. Въпреки очакването на над 400 души, Ицо Хазарта да изпълни на живо своя тотален хит “Браво, господине” това не се случи. Каква е причината песента да не е включена, в предварително планирания репертоар не стана ясно.

Според коментари в социалните мрежи, Ицо Хазарта се готви за свой самостоятелен албум и солови изяви. Въпреки този факт обаче, Ъпсурт ще продължи да съществува, а интересът към тях е огромен.

Това показва и справката за купените билети за предстоящият им голям концерт с рапъра 100 Кила. Дали това ще е прощалната изява, на групата в оригинален състав, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !