Руслан Мъйнов работи за бебе

22.03.2019 16:54 | Видян 1576 пъти

Руслан Мъйнов работи за бебе

Актьорът Руслан Мъйнов работи за бебе с приятелката си Анелия Луцинова. От известно време двамата живеят заедно, но кога точно ще се венчаят, засега остава тайна.

Според колеги на актьора това ще се случи, когато се разбере, че Мъйнов чака наследник. „Господ ще каже! Дано, дай Боже... Чакам го този момент, но това са неща, които не стават насила. Трябва да им дойде моментът. Убеден съм, че това няма да ме подмине. Зная го. За мъжете не е толкова страшно, ние можем и по-късничко да станем бащи.

Във времето видях, разбрах го, че по-улегналите родители създават по-мъдри деца”, споделя още Руслан, който е на 42 години вече.

Междувременно актьорът–певец, кръсти преди месец 14-тото си дете. „Все ме търсят да кръщавам, сигурно родителите харесват енергията ми”, смее се певецът.

Руслан срещна Анелия Луцинова в мъчителна за него година. Актьорът губи за няколко месеца много от най-близките си хора, пише България днес.

„Баща ми, един мой много близък приятел, с когото бяхме като братя, една приятелка си отиде от болест, още един приятел загина в катастрофа. Събудих се тогава една нощ към 3 сутринта и написах текст за песен. Много време мина, но още се чудя дали това нещо да види бял свят, защото е прекалено лично”, споделя Мъйнов.

Актьорът все пак е щастлив, че е успял да се избави от мрачните си мисли. Съдбата или Господ, тъй като актьорът е вярващ, го възнагради с истинска любов, която и днес го вдъхновява и мотивира.

С любимата си Анелия също направиха впечатляваща постановка – Стая 1313, с която обиколиха театрите. А на 29 март ще я изиграят в театър Сълза и смях.

„Аз съм много верен в любовта. Не изневерявам, не мисля за други жени, просто се отдавам изцяло”, категоричен е симпатягата Руслан Мъйнов.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принцеса София и принц Карл от Швеция...

Коронавирусът застигна и шведското кралско семейство....

В памент на Марадона

26 ноември е тъжен ден за световния футбол. Хора от цял...

Няма коментари към тази новина !

*}