Мис Антония: Ако бяха забранени пластичните корекции, нямаше да стигна до тук

21.03.2009 09:00 | Видян 22663 пъти | Гласували 9

Мис Антония: Ако бяха забранени пластичните корекции, нямаше да стигна до тук

24-годишната перничанката Антония Петрова е най-възрастната миска, избирана досега. Освен това, според мнозина, тя има и силикон в гърдите – нещо, което е в разрез с правилата. Нейното име беше ясно преди конкурса. „Майка й Ана е шефка на местния вестник Съперник, коментират читатели. Баща й е общински съветник от групата на БСП, но в същото време е партиен лидер на Гергьовден в града. На нея е кръстено и кафе Антония в кв. Изток“, пише сайтът zapernik.com. По време на конкурса, човек от журналистическата гилдия, сподели пред СЛАВА, че е засякъл  Жени Калканджиева в тоалетната – бясна, че за Елица от Две Могили, която в крайна сметка стана втора са пуснати 7000 гласа от хакер, успял да пробие компютърната система. Защо ли се е ядосвала толкова организаторката?
За Полина от София пък, която стана Мис Туризъм СЛАВА получи информация от анонимен източник, че е засичана с братята Маргини в известно столично заведение, дни преди конкурса. Дар от Бога ли е и нейната хубост и... корона?
С едно изречение, можем да обобщим, че България стана свидетел не на конкурса Мис България, а на МИС ГАФ! Ето и коментарът на новата коронована красавица:

Как ще коментирате факта, че бяхте спрягана за Мис преди да станете? Ние също получихме информация, че ще спечелите титлата...

Чух какво са написали жълтите издания за мен, както чух и за още няколко момичета. Много се радвам, ако хората са харесали именно мен и просто са го пророкували. Тъй като аз съм най-зряла, образованието ми най-много впечатлява, те са решили, че трябва да бъда аз.

Платена ли е короната Ви?

Разбира се, че не. Как може да подкупя цяла България?

Баща Ви е важна клечка в Перник...

Баща ми има вестник и също се занимава с медии. Уверявам ви, че той няма възможност да купи цяла България. Аз съм съвършено спокойна и това, което ме питате, въобще не ме притеснява. Тази година Мис България се направи така, че да ги няма тези въпроси. Системата е толкова добре направена – не повече от 10 ес ем ес-а на момиче.

Очевидно е, че имате изкуствени подобрения по-специално в гърдите. Не е ли забранено това в подобен род конкурси?

Нямам силикон в гърдите! Имам една корекция, но това не е силикон. В изискванията на световния конкурс не се забраняват пластични корекции. Лично съм го проверила. Нямаше да стигна до тук, ако имаше забрана.

Значи имате?

Силикон в бюста нямам, но имам една корекция, за която не искам да споменавам, защото нямам желание тялото ми да се разглежда под лупа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !