Бившата на Алекс Родригес за годежа му с Джей Ло

23.03.2019 09:42 | Видян 2584 пъти

Бившата на Алекс Родригес за годежа му с Джей Ло

За първи път бившата на Алекс Родригес, Синтия Скъртис, изказа коментар за годежа му с Дженифър. Но никак не звучеше позитивен.

На разходката си с 2-годишната си дъщеря, бившата на Алекс Родригес за първи път проговори какво е нейното мнение за годежа на Дженифър и бившия й съпруг.

“Радвам се за тях. Освен това нямам друг коментар” беше цялото й изказване.

И нищо чудно, че не е имала желание да говори по въпроса. Двамата с Алекс се разведоха през 2008 след 6-годишен брак, но изглежда така и не са успели да се помирят по отношение на условията на развода.

Годежният пръстен на Джей Ло струва 1.75 милиона

Двамата имат две деца – Наташа и Ела. Най-голям проблем е представлявало точно решението за тях. Синтия казва, че Родригес я е заплашвал, че няма да плаща издръжка за децата им, както се изисква от него по закон.

В документите от развода им също така става ясно, че Алекс е имал проблеми и с брата на Синтия, Алан Клугер. Двамата са работили заедно в общата им компания Newport Property Ventures. Докато Родригес не уволнил Алан, точно след развода със сестра му, заради което Алан е завел дело и то все още продължава.

В документите също присъства и името на Дженифър. Според тях Синтия е направила “негативни коментари” към латино звездата.

Източник: Missbloom


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !