Звезден фенклуб на "1001 нощи"

21.03.2009 09:00 | Видян 22022 пъти | Гласували 52

Звезден фенклуб на

Турският сериал “1001 нощи”, който се излъчва по Нова телевизия предизвика истински бум. Гледат го не само възрастните жени и домакините, но и много известни дами с натоварен график. По някакъв начин успяват да се справят с пречката, че се излъчва по доста неудобно време – 13:30 ч.

Една от тях е главният секретар на Съюза на инвеститорите в туризма Соня Колтуклиева. Около нея дори се е образувал неформален вип фенклуб на ориенталската сага. Журналистката разказва подробности в новия брой на СЛАВА. “За мен този сериал е отражение на моето детство, на патриархалния строй, в който съм живяла.

Възпитателният елемент е много силен. Навивам си часовник в 5:45 сутрин, за да гледам повторението. През деня имам работа и не мога”, споделя Колтуклиева. Люба Пашова от БНТ 1 и шефката на турските авиолинии Диана Павлова също влизат във фенклуба.

“1001 нощи” е популярен и сред фолкпевиците. Голяма фенка му е Екстра Нина. Въпреки динамичния си начин на живот, в 13:30 ч. тя винаги е пред малкия екран. “Попаднах на филма случайно. Откакто съм в София, обичам да готвя за обяд. Пусках телевизора на Нова телевизия. И постепенно се увлякох. Сега не изпускам епизод”, казва певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !