Анита Мейзер на Мисис Свят, след като излезе от затвора

21.03.2019 14:56 | Видян 1253 пъти

Анита Мейзер на Мисис Свят, след като излезе от затвора

В преговори за поредно участие в конкурса за красота „Мисис Свят“ е Анита Мейзер.

Организаторите на конкурса са я потърсили веднага щом силиконовата брюнетка излезе от затвора и вече са провели няколко разговора преди да я включат в следващото издание на конкурса, Този път Мейзер няма да е участничка, а ще помага в организацията. Преди това вероятно ще се нагърби и с провеждането ма „Мисис България“.

След като бе върната да доизлежи 40 дни в килията заради решението на Върховния съд, Анита чества трети, последен рожден ден в затвора. Навръх празника й напомнят, че трябва да потвърди дали ще се включи в конкурса тази година, вероятно като мениджър на участничките. „Надяваме се да си добре. Пиши ни кога си на линия за „Мисис Свят“, напомня за себе си Дейвид Мармел – президентът на организацията „Мисис Америка“.

Това е първият конкурс за омъжени жени, който се концентрира върху 70 милиона омъжени дами в САЩ. Всяка състезаваща се за титлата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса победителката получава право да участва в световния „Мисис Свят, както се случи и с Анита Мейзер през 2014-а. Тя разбуни духовете с участието си в конкурса, когато представи България, пише „България Днес“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}