Анита Мейзер на Мисис Свят, след като излезе от затвора

21.03.2019 14:56 | Видян 1869 пъти

Анита Мейзер на Мисис Свят, след като излезе от затвора

В преговори за поредно участие в конкурса за красота „Мисис Свят“ е Анита Мейзер.

Организаторите на конкурса са я потърсили веднага щом силиконовата брюнетка излезе от затвора и вече са провели няколко разговора преди да я включат в следващото издание на конкурса, Този път Мейзер няма да е участничка, а ще помага в организацията. Преди това вероятно ще се нагърби и с провеждането ма „Мисис България“.

След като бе върната да доизлежи 40 дни в килията заради решението на Върховния съд, Анита чества трети, последен рожден ден в затвора. Навръх празника й напомнят, че трябва да потвърди дали ще се включи в конкурса тази година, вероятно като мениджър на участничките. „Надяваме се да си добре. Пиши ни кога си на линия за „Мисис Свят“, напомня за себе си Дейвид Мармел – президентът на организацията „Мисис Америка“.

Това е първият конкурс за омъжени жени, който се концентрира върху 70 милиона омъжени дами в САЩ. Всяка състезаваща се за титлата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса победителката получава право да участва в световния „Мисис Свят, както се случи и с Анита Мейзер през 2014-а. Тя разбуни духовете с участието си в конкурса, когато представи България, пише „България Днес“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !