Петя Дикова показа наедрялото си коремче

20.03.2019 17:26 | Видян 2530 пъти

Петя Дикова показа наедрялото си коремче

Тв водещата Петя Дикова няма притеснения да се показва на публични места с огромния си корем. Известната наследница и гаджето й Илиян Любомиров очакват първото си дете.

Тя стана част от обновената кампания Движение за национална кауза (ДНК) и се включи в дискусията с журналисти и партньори при официалното обявяване на старта на проекта. Андрей Арнаудов я извика на трибуната при него и докато я търсеше с поглед сред останалите хора се пошегува, че може да е родила преждевременно.

Петя прие с усмивка закачките на колегата си, но не скри колко много й тежи този голям корем. "Когато започнах да водя предаването Култ си мислех, че това е най-голямото щастие на света. Интересуваха ме рейтинги, успехи. Смятах, че съм в Рая. В един прекрасен момент се влюбих в Илиян, а сега напът е да се появи най-голямото щастие на този свят", категорична бе щерката н Аня Пенчева и Сашо Диков.

Първите няколко месеца Петя крие деликатното си положение, тъй като е суеверна и вярва в уроки. Точно поради тази причина отказа да сподели и на всички любопитни нейни колеги и приятели кога е терминът, пише show.blitz.bg. Със сигурност обаче това ще се случи още преди Великден.

От 10 март Дикова излезе в майчинство, а на стола й в Култ седна Поли Герушова, която от години прави репортажи на социална и лайфстайл тематика. Петя Дикова разкри щастливата новина в средата на декември миналата година и то по много интересен начин. Илюзионистът Андрю Басо, който ѝ гостуваше тогава, я помоли да разкрие пола и името на бебето си.

Петя призна, че с Илиян очакват момче и за сега са се спрели на името Александър, и разбира се, Андрю позна. Освен това, той предположи, че цифрата 9 е много подходяща за раждане, въпреки че Петя не конкретизира кога точно е терминът ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !