Джъстин и Хейли отлагат сватбата още веднъж

20.03.2019 11:05 | Видян 1181 пъти

Джъстин и Хейли отлагат сватбата още веднъж

На Джъстин и Хейли им се налага да преместят за трети път датата на църковния си брак. Казват, че това просто не е сред приоритетите им сега.

Въпреки че гражданския брак на Джъстин и Хейли беше през септември, двамата все още не са имали църковна венчавка пред приятелите си, както те искат. Няколко пъти им се налага да изпращат нови покани за събитието. Този път казват, че няма да запазят дата за момента, защото предпочитат да се фокусират върху други неща.

Все още искат същото, но до този момент приоритети им са насочени към възстановяването на Джъстин. Той се бори с проблеми с психическото си здраве. Певецът споделя за предизвикателствата, които депресията изправя пред него, но е уверен, че скоро ще се подобри.

В момента двойката са заедно в Лос Анджелис и си взимат почивка от ангажиментите. Източници казват, че това се отразява добре на Бийбър. Според тях той просто има нужда от малко време.

“Покрай него има много хора, които го обичат и му помагат. Хейли е една от тях. Тя не го поставя под никакво напрежение за сватбата или за това кога ще се възстанови”.

Заради тези проблеми, които Джъстин изпитва сега, се разпространиха слухове, че двойката се е разделила или скоро ще го направи. Хейли бързо ги отрече в социалните медии, без да дава подробности по въпроса.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !