Мегз ще продава старите вещи на звездите

18.03.2019 17:45 | Видян 1054 пъти

Мегз ще продава старите вещи на звездите

Топ дизайнерката Миглена Каканашева е решила да промени живота си драстично като спре да е толкова вманиачена в бизнеса си и се отдаде на благотворителност и социално полезни занимания. От седмица красавицата отново е активна в социалните мрежи и не спира да залива феновете си с видеа и снимки. Като последната идея на амбициозното миньонче успя да впечатли дори и тези, които не я харесват.

Каканашева си е измислила собствен вид благотворителност, която нарича “активно добро”. Тя е съчинила иновативна бизнес схема, в която ще продава ненужните вещи на популярните личности на символични цени и ще дарява събраните средства за благотворителни каузи.

“Така веднъж - ще се направи добро като много хора ще могат да си купят неща, които по принцип не могат да си позволят на много по-ниска цена. Втори път - събраните пари ще се дарят за добри каузи.” - коментира самата Каканашева в профила си.

Идеята се посрещна с огромна подкрепа и стотици комплименти в социалните мрежи.

Още на следващият ден пък Мегз реши да стартира инициативата си. Тя пусна кратки видеа с 5 продукта и ги обяви за продажба. Феновете ѝ направо полудяха. След продуктите имаше марков парфюм за 600лв, който хубавицата продаде за 100лв и марково колие, за което дизайнерката поиска едва 20лв.

В края на деня Мегз побърза да се похвали, че продуктите са се продали моментално и че за един от тях е имало осем хиляди записали се души. Каканашева не можеше да говори от радост и вълнение и типично в неин стил дръпна вдъхновяваща реч за доброто, помощта и промяната на света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В името на славата: Звезди, които...

Често съдим по качеството на един филм от това кой играе...

Виктория Бекъм за новата си колекция:...

След дългогодишния й почит на дългите поли модното гуру...

Няма коментари към тази новина !