Ким Кардашян се подготвя за четвъртото си дете

15.03.2019 14:49 | Видян 1738 пъти

Ким Кардашян се подготвя за четвъртото си дете

Ким Кардашян и Кание Уест разкриха на близките си по Коледа, че ще имат четвърто дете. Почти три месеца след това, двамата са в трескава подготовка за посрещането на най-новия член на семейството.

Според източник на Е!News, двойката вече е готова със стаята на бебето, което ще е момченце. Остават само някои дребни детайли като закупуването на дрешки и играчки.

Риалити звездите смятат да закупят и нов автомобил, с който да пътуват с четирите си деца. И докато Кание разглежда подходящи модели, Ким вече е започнала разговорите с Норт, Сейн и Чикаго, че ще имат братче.

Тя разкри, че първородната ѝ дъщеричка е била доста ревнива след раждането на брат ѝ, но в момента двамата делят всичко заедно с Чикаго, която се появи в семейството чрез сурогатна майка.

„Бях много напрегната, защото къщата ми е толкова пълна, но чух, че родителите на четири деца имат повече опит и са най-спокойните“, коментира Ким пред The Tonight Show.

Както вече писахме, същата сурогатна майка, родила малката Чикаго, ще даде живот и на момченцето, което семейството очаква през май. Тя бе избрана чрез специален подбор от агенция, до чиито услуги прибегнали Ким и Кание.

Въпросната жена, която вече е доста близка на известната фамилия, е получила 45 000 долара за раждането на Чикаго, изплатени на 10 вноски. Ако този път има усложнения при раждането, застрашаващи живота на бременната, тя ще получи още 4 000 долара допълнително.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !