Queen обмислят продължение на Бохемска рапсодия

13.03.2019 14:56 | Видян 1437 пъти

Queen обмислят продължение на Бохемска рапсодия

Руди Долежал – режисьорът, работил по редица видеоклипове на Queen, сред които These Are the Days of Our Lives, The Show Must Go On, Innuendo и The Miracle, сподели, че мениджърът Джим Бийч обмисля продължение на обралия всички възможни награди филм Бохемска рапсодия, съобщи zrock.bg.

“Убеден съм, че планират продължение, което да започва с Live Aid”, казва Долежал и добавя, че идеята за продължението се “обсъжда много усилено в семейството на Queen”.

На този етап групата не е направила официален коментар по темата. Но през април по ABC ще тръгне The Show Must Go On: The Queen & Adam Lambert Story. Документалният филм ще проследи кариерата на Адам Ламбърт от самото й начало, през дните му като участник в American Idol, до присъединяването му към Queen.

Във филма ще са включени неизлъчвани дотогава кадри на живи изпълнения, както и интервюта с Роджър Тейлър, Брайън Мей и Ламбърт. Със свои интервюта ще се включат и носителят на Оскар за ролята си в Бохемска рапсодия актьор Рами Малек, както и Дейв Грол и Тейлър Хокинс от Foo Fighters.

С два Златни глобуса, две награди БАФТА и четири Оскара, Бохемска рапсодия е най-успешният музикален биографичен филм на всички времена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !