Меган с палто на канадски дизайнер

13.03.2019 12:08 | Видян 1173 пъти

Меган с палто на канадски дизайнер

Меган Маркъл почете канадския дизайн. По повод тържествата по случай Деня на Общността и нациите в Лондон, тя облече зелено палто на дизайнера Ердем Моралиоглу, който е родом от Канада.

Херцогинята на Съсекс се появи на площад „Трафалгар“ в Лондон заедно със съпруга си. Тя бе съчетала палтото с черни мъниста с рокля в същия цвят. Носеше и обувки с марката „Аквазура“, които са на стойност 485 паунда.

На събитието принц Хари и Меган дадоха пример за семейство на нациите. Херцогинята неведнъж е споменавала, че смята Канада за свой втори дом, тъй като е живяла там няколко години.

Миналата седмица бъдещата майка и съпругът ѝ присъстваха на дебат в Кралския колеж. Тогава тя сподели: „Усещам ембрионалното ритане на феминизма“ и изтъкна, че се надява детето ѝ да тръгне по нейните стъпки.

„Обичам това. Така че момче или момиче, или каквото и да бъде (нашето дете с Хари), ние се надяваме, че случаят ще е такъв, с нашата малка подутина“, коментира още Меган.

Очаква се херцогинята на Съсекс да роди през април. Въпреки че вече е в напреднала бременност, тя все още не е обявила кога ще излезе в отпуск по майчинство.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !