Кой-кого ще удуши в прегръдката ГЕРБ-ДПС

11.03.2019 17:11 | Видян 1668 пъти | Гласували 1

Кой-кого ще удуши в прегръдката ГЕРБ-ДПС

ГЕРБ и ДПС са известни като партиите, прегръдката с които води до удушаването на партньора. Проблемът е, че досега двете не се бяха прегръщали взаимно, а както вече публично стана ясно, го правят в момента и така изниква въпросът – кой-кого?!

По-слабите дуетни половинки на двете партии в управленията им като НДСВ и Реформаторския блок, не броим изобщо малчугани като Яне, Ковачки и тем подобни, отидоха в политическото небитие. Със 127-годишната си закалка БСП аха да предаде Богу дух при Миков, ала оцеля...

На пръв поглед, с цялата драма и големия срам около опрощаването на данъците за Мюфтийството, което дължи 8 млн.лв. на всеки от нас като данъкоплатци, при 30 млн.лв. годишни приходи само от наеми на имоти, без да броим щедрата и нагла помощ от турската държава, от фондации от Саудитска Арабия и други страни с опасно радикален ислям, засега прави прегръдката по-силна от страна на ДПС.

Особено при отвратителното съвпадение на цялата история на това абсолютно незаконно опрощаване с 35-годишнината от атентата срещу вагон Майки с деца на гара Буново, съзнателно осъществен покрай Деня на жената и майката от хора, които бяха афиширани ислямисти. Нещо, което – без доза национализъм, от чисто човешка гледна точка, е отвъд всякаква нормалност и разбирания, включително на собствената им мюсюлманска религия и нейните здрави представи за добро и зло.

Ще прощавате, но така не бива!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Няма коментари към тази новина !