Месечков и съпругата в болница заради натравяне с храна

07.03.2019 17:08 | Видян 2918 пъти

Месечков и съпругата в болница заради натравяне с храна

Атанас Месечков влезе в болница за два дни.

Танцьорът и хореограф се натровил с развалена храна и се наложило да бъде хоспитализиран, съобщи самият той. Жена му Кремена също пострадала, но за щастие и двамата вече са добре.

Онзи ден съпрузите посетили популярен столичен ресторант, но вместо да се радват на романтика и приятни миговe, те завършили в болница. Скоро след като се прибрали вкъщи, Наско и Кремена получили силни болки и режещи спазми в корема, започнали да повръщат, а мъките им продължили до сутринта. В болницата, която посетили по спешност, успели да ги закрепят със системи, но въпреки това следващите часове се оказали дълги и тежки за стомасите им, писа „Уикенд“.

„Много съм разочарован. Уж известен и реномиран ресторант, а да предлагат на клиентите развалена храна! С Кремена вечеряхме суши, друго не сме яли, така че по всяка вероятност това е причината за натравянето”, коментира Месечков. Първоначално той обмислял да съди собствениците на заведението за немарливост, но вече се чувствал по-добре и решил да не се товари с черни мисли и да забрави за случката. „Със сигурност повече няма да стъпим там, приятелите ни също!”, категоричен е Атанас. Той все пак е сигнализирал Агенцията за безопасност на храните, че в заведението се предлагат опасни манджи.

Междувременно популярният танцьор има и други занимания. Той издирва най-доброто учебно заведение за дъщеря си Айлин, която от септември ще тръгне на детска градина. Известно е, че Наско и жена му не пестят пари, когато става въпрос за малкото им момиче, затова изобщо не проучили държавните забавачки, а се насочили директно към частните. Хореографът много държи Айлин да говори чужди езици и планира да я запише на английски, немски и френски, макар че още е в съвсем ранна възраст.

„Откакто станах баща, приоритетите ми коренно се промениха. Работата вече е на заден план, а семейството ми е на първо място. Искам най-доброто за дъщеря си! Съвсем скоро ще я вкарам и в залата по танци. Надявам се, че е наследила моя талант”, разказва Месечков.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !